Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepiej maxowac drugie u Lee

witekTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, witekTM napisał:

Lepiej jako drugie maxowac w czy e? 

Wybierz e jeżeli twój styl gry jest defensywny, jeżeli ofensywny wybierz w.

miłego wieczoru.

Opublikowano
18 godzin temu, Astern napisał:

Wybierz e jeżeli twój styl gry jest defensywny, jeżeli ofensywny wybierz w.

miłego wieczoru.

A nie odwrotnie? Bo tak jak piszesz to sensu nie ma xD

Opublikowano
4 godziny temu, Kacki napisał:

A nie odwrotnie? Bo tak jak piszesz to sensu nie ma xD

Znaczy ja tak kiedyś robiłem, gdy grałem w lola sezon 3 i koniec przed sezonem 5. Od czasu do czasu wybierałem lee sina na rankedach i zawsze było dobrze. - nie wiem czy od tamtego czasu były jakieś zmiany w lee sinie, nie jestem na bieżąco. 

Opublikowano
14 godzin temu, Astern napisał:

Znaczy ja tak kiedyś robiłem, gdy grałem w lola sezon 3 i koniec przed sezonem 5. Od czasu do czasu wybierałem lee sina na rankedach i zawsze było dobrze. - nie wiem czy od tamtego czasu były jakieś zmiany w lee sinie, nie jestem na bieżąco. 

Chodzi o to, że E zadaje obrażenia, a W to shield, więc na odwrót.

Opublikowano

Osobiście biorę drugie W. Mniejsze CD co równa się z lepszą mobilnością, do tego większy shield i jak wyżej wspomnieli lifesteal przez co po czyszczeniu jungli nie tracisz dużo HP.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Niezle lee sinki z gory XD, Maxowanie W nie zmniejsza cd, tak na przyszlosc :), z E jest to samo.

Osobiscie maxuje E drugie, bo czesto, prawie zawsze gram full ad.

Opublikowano
50 minut temu, Pierwszy! napisał:

Niezle lee sinki z gory XD, Maxowanie W nie zmniejsza cd, tak na przyszlosc :), z E jest to samo.

Osobiscie maxuje E drugie, bo czesto, prawie zawsze gram full ad.

TUTAJ JESZCZE LEPSZY LEE SINEK CO GRA FULL AD XDDDDDDDD

Opublikowano

>Vestine

>dureń

pick both

Taki styl lul. Lubię oneshotować i robić oneshot combosy, typu  q ward w r q, lub z flashem. itp Win ratio > 50% więc dziala :)))))))))

Opublikowano

"Maxowanie W nie zmniejsza CD" Zabawne, najgłupsza rzecz jaką słyszałem w tym dziale. Zapoznaj się pierw z championem a potem się wypowiadaj jako znawca. A tym full AD Lee Sinem 50%(XD) win ratio to możesz sobie na Silverze pograć :v

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
6 godzin temu, Sneakysu napisał:

"Maxowanie W nie zmniejsza CD" Zabawne, najgłupsza rzecz jaką słyszałem w tym dziale. Zapoznaj się pierw z championem a potem się wypowiadaj jako znawca. A tym full AD Lee Sinem 50%(XD) win ratio to możesz sobie na Silverze pograć :v

Specjalnie dla ciebie, jak i dla lajkującego @BigFatLove, oraz dla innych zwierząt z tego postu, że CD na W się nie zmniejsza, co za ameby xD.

D2 to nie taki silver, jak te wasze hardstucki w g5 czy p5 XDDD. >50% oznacza, że więcej wygrywam, niż przegrywam, czyli działa, ale chuj z wami xD. Stay silvers 4 ever, lul.

Z N A W C A XDDDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...